Loungen

Heerlijke lounge relax fauteuils

Ben je op zoek naar luxe Lounge relax stoelen? Kijk dan eens naar de Santa Rosa Lounge relax stoelen van Garden Impressions. Met de lounge relax fauteuils Santa Rosa stoelen ben je verzekerd van een uitstekend zit- en ligcomfort. Deze prachtige fauteuils zijn het nieuwste op het gebied van loungen en zijn geschikt voor een lekker kopje koffie in de ochtend zon, een middag relaxen in de zon of genieten van een zwoele zomeravond. De rugleuning van deze stoelen is door middel van een kwalitatief hoogwaardige gasveer, zeer soepel te verstellen. In combinatie met de dikke, comfortabele kussens zorgt dit voor veel relaxplezier.

lounge-relax-fauteuils2
lounge-relax-fauteuils2

Heerlijk nazomeren in eigen tuin.

Nu de zomer weer voorbij is begint het heerlijke nazomeren. Doordat het klimaat verandert zijn er steeds vaker warme dagen in september en oktober. Wat is er dan fijner om na een lange werkdag heerlijk in je eigen tuin te dineren of een wijntje te drinken.  Helaas gaat de temperatuur ’s avonds wel verder omlaag en dan ga je naar binnen of pak je een warme jas van binnen. Hier zijn ook prima alternatieven voor te verzinnen. Lees alles over heerlijk nazomeren.


De meest gemaakte fouten bij de aankoop van een loungeset

Eindelijk heb je de beslissing genomen om die lang gewenste lounge set te gaan kopen voor in je tuin. Je bent zo enthousiast dat je meteen naar de tuinmeubelspeciaalzaak vertrekt, maar is dit wel handig? Wij geven je graag advies waar je aan moet denken voordat je richting de winkel vertrekt. Lees meer over de aankoop van een loungeset.


Sfeervolle lounge vuurtafels

Wat is een lounge vuurtafel? Zoals het woord al zegt hoort het bij de loungeset in de tuin. Een vuurtafel, of soms hotspot genoemd, is niet geschikt om eten mee te bereiden, maar is juist een sfeerelement en warmtebron op het terras. Met de trends van het komende jaar is te zien dat vuurtafels steeds meer in opkomst zijn. Een vuurtafel is nu eenmaal meer dan een terrasheater. In de meeste lounge vuurtafels kan er gemakkelijk een gasfles worden geplaats zodat deze niet in de weg kan staan. Met een vuurtafel creëer je, zoals eerder gezegd, zowel sfeer als warmte zodat je s ‘avonds gewoon lekker buiten kan blijven zitten. Lees meer over sfeervolle lounge vuurtafels.


Opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi, waar denk je dan aan? Bij een opblaasbare spa, whirlpool, bubbelbad of jacuzzi denk je waarschijnlijk meteen aan ontspanning en luxe, want een spa in de tuin is natuurlijk heerlijk. Het is dan ook gemak om een opblaasbare jacuzzi te hebben, er hoeft namelijk niet het hele jaar een plek voor de jacuzzi te zijn. Dit kan overigens wel, maar als je de voorkeur hebt om hem op te bergen is dat mogelijk. Ze zijn over het algemeen eenvoudig op te zetten en te demonteren. Bovendien kost een opblaasbare spa heel wat minder dan er een volledig laten inbouwen. En verder belangrijk: een beetje ‘vaste’ jacuzzi begint bij een bedrag van zo’n 2000 euro. Een opblaasbare jacuzzi begint bij een paar honderd euro en is ook nog eens veel praktischer in gebruik. Lees meer over de opblaasbare jacuzzi.


Lekker hangen in je achtertuin

hangstoelinfoOp zoek naar een lekker sfeertje  in huis of in de tuin? Met een hangstoel ziet de ruimte er al snel sfeervol uit . Een hangstoel is de trend van 2015 en ook nog eens ontzettend comfortabel. Een van de voorbeelden van deze trend is het ´hangstoel ei´. Deze eenpersoons design stoel is te verkrijgen in verschillende leuke kleuren en gemaakt van een sterk aluminium frame met wicker vlechtwerkdraad, een duurzaam kunststof  eromheen. Zo heeft de hangstoel een mooie hout uitstraling maar kan niet gaan rotten in tegenstelling tot een hang stoel met rotan vlechtwerkdraad. Lees meer over de hangstoel.


Organiseer het perfecte tuinfeest

Je bent jarig, bent zoveel jaar getrouwd of je wilt zomaar het perfecte tuinfeest organiseren. Natuurlijk wil je origineel zijn en niet een standaard tuin feestje geven, maar een feest waar de gasten nog lang over na zullen praten. Lees dit artikel en je hebt de ‘tips’ om een onvergetelijk tuinfeest te organiseren. Lees meer over een perfect tuinfeest.