De top 5 barbecues van 2019

Barbecuetijd! De beste barbecues op een rij

Ben jij op zoek naar een mooie barbecue? Er zijn veel verschillende soorten barbecues  zowel in kleur, formaat en materiaal. Wij helpen je graag om tips te geven voor een goede barbecue. Hieronder zie je de top 5 barbecues van dit moment.

  1. Boretti Robusto gasbarbecue

De Boretti Robusto outdoor kitchen is een stoere mat zwarte barbecue. Deze robuuste barbecue heeft vier hoofdbranders die onafhankelijk van elkaar werken. Dit zorgt ervoor dat je de temperatuur prima per stuk vlees of vis kunt regelen. Alle krachtige hoofdbranders werken op 4,6 kW en hebben stevige kunststof bedieningsknoppen met RVS-look. Ideaal om een lekker kippetje te garen of een zelfgemaakte gehaktrol met spek.

  1. Boretti Carbone houtskoolbarbecue

De Boretti Carbone outdoor kitchen is een lust voor het oog door het mooie design. De houtskoolbarbecue is uitgerust met een praktisch inklapbare werkblad, een stevig onderstel met wieltjes en een flessenopener. Zo ben je nooit de bieropener kwijt en heb je altijd aanspraak bij de barbecue. Ook is deze luxe houtskool barbecue voorzien van een in dubbelwandige deksel met thermometer. Is er net iets te veel vlees tegelijkertijd klaar? Geen probleem; de Boretti Carbone heeft een warmhoudrek om het vlees warm te houden. De barbecue is voorzien van een kolenrek welke in hoogte verstelbaar is. Zo kun je de temperatuur naar eigen wens instellen door het rek omhoog of omlaag te zetten.

  1. Boretti Terzo cast iron houtskoolbarbecue

Deze mooie houtskool barbecue Terzo is een dikke stalen, onverslijtbare barbecue. De houtskoolbarbecue is ideaal voor op een balkon, terras of in de tuin. Deze stoere barbecue heeft uiteraard de stoere merkaccenten van Boretti. De temperatuur is af te lezen op de thermometer aan de bovenzijde. Deze stoere Terzo cast iron Boretti barbecue is gemakkelijk op te pakken dankzij de handvaten aan de zijkant van de barbecue. In de barbecue zit een gemakkelijke afneembare bak voor het as.

  1. Jamie Oliver Home gasbarbecue

Deze Jamie Oliver BBQ Home 4, met zijbrander, heeft een zeer hoge kwaliteit. De buitenkant is gemaakt van RVS en beschikt over grillroosters van gietijzer. Gietijzer wordt warmer dan roosters van een ander materiaal en het behoudt daarmee langer zijn warmte. De barbecue heeft een stevig onderstel met twee handige wieltjes zodat hij makkelijk verrijdbaar is. De drie branders zijn gemakkelijk te bedienen en werken zeer krachtig. Het is natuurlijk het mooiste om te koken op hoge temperaturen. De zijbrander is erg handig om de bijgerechten of sausjes op te bereiden.

  1. Patton Kamado Grill 21 barbecue

Deze Patton Kamado 16″ barbecue is vervaardigd uit een keramische schaal en daarmee bestand tot 1.000 graden Celsius. De vleessappen blijven heerlijk behouden in deze houtskool barbecue. Het is mogelijk om met deze heerlijke barbecue te grillen, roken, maar ook pizza’s kunnen ermee gebakken worden. Dankzij de handige luchtstroom kan er gecontroleerd worden gebarbecued. De barbecue is voorzien van een keramische schaal zodat het vlees sappiger en malser blijft in vergelijking met andere barbecues. De Patton Kamado 16 barbecue wordt standaard uitgevoerd met een degelijk en verrijdbaar onderstel.