De leukste kinderzwembadjes

Mooi weer: de leukste kinder zwembadjes van 2019

Het is zomer, wat betekent dat het dus warm weer is. We willen allemaal graag lekker kunnen afkoelen in een zwembad. Nu kan dit ook natuurlijk voor de kleintjes. Deze zwembaden zijn kindvriendelijk, bevatten veel accessoires rondom het zwembad, zijn opblaasbaar en natuurlijk ondiep.

Kinderzwembad
Kinderzwembaden kunnen diverse extra’s hebben denk hierbij aan een waterglijbaan en een watersproeier. Kinderzwembaden zien er voornamelijk uit als speelzwembaden. De meeste speelzwembaden zijn ook in een bepaald thema. Zoals een tropische stijl, Dino stijl en in een Snoepjes stijl. Hierdoor maakt het voor de kleintjes erg aantrekkelijk om erin te spelen. De diverse accessoires en extra’s zorgen ervoor dat ze er uren plezier aan kunnen beleven.

Het kinder dino zwembad
Met het Happy Dino speelzwembad van Intex kan het genieten pas echt beginnen. Dit fantasierijke speelzwembad bestaat uit verschillende leuke elementen. Je kinderen klimmen in de bek van de dino en bereiken met de glijbaan alle kanten van het zwembad. Zo heeft dit dinorijke zwembad één glijbaan, een ringen gooi spel, en natuurlijk een zachte landingsmat onder de glijbaan. Als extraatje heeft dit kinderzwembad een watersproeier. Het speelzwembad is makkelijk aan te sluiten op een tuinslang. Door aan het aansluiten van de tuinslang spuit er water uit de twee watersproeiers naast de glijbaan. Met het Happy Dino speelzwembad heb je gegarandeerd uren speelplezier!

Het kinder regenbogen zwembad
Dit opblaasbare zwembad is uitermate geschikt voor je kinderen, hun vriendjes en zelfs ouders die mee willen doen met de waterpret. Het zwembad heeft een glijbaan met aan de onderkant een sproeier. Dit zwembad wordt geleverd inclusief een watersproeier, pierenbad, ringwerpspel (met vier opblaasbare ringen), ballenspel (met zes plastic ballen) en reparatiemateriaal. De waterhoogte van het grote bad is maximaal zeventien centimeter en van het kleinere bad 25 centimeter.

Het kinder Dinoland zwembad
Het Dinoland speelzwembad van Intex geeft de kinderen een hoop speelplezier. Het zwembad heeft een verplaatsbare dino boog met sproeier. Deze sproeier werkt door je tuinslang aan te sluiten op de boog. Met de sproeier aan hebben de kinderen nog meer plezier. Het zwembad ziet er extra leuk uit door de twee opblaasbare bomen en meegeleverde opblaasbare dino. Daarnaast worden er opblaasbare ringen en ballen bijgeleverd om verschillende spelletjes mee te doen. Dit zwembad heeft twee opblaasbare speelbadjes die door een glijbaantje verbonden worden.

Het kinder dinosauriër zwembad
Op zoek naar een handig zwembad voor je kinderen in de eigen achtertuin? Dan is het Dinosaurus zwembad van Intex een echte aanrader. Het zwembad is een waar waterwonderland voor kinderen. Zo kunnen ze heerlijk genieten van de zomer. Dit mooie dinosaurus kinderzwembad bestaat uit een waterval, een glijbaan en een palmsproeier. De sproeier en waterval zijn gemakkelijk aan te sluiten op de tuinslag voor het ultieme speelplezier. Daarnaast kan je op deze manier de kinderen koel houden. De waterstroom naar de palmboomspuit en waterval is regelbaar en kan dus naar wens worden ingesteld. De kinderen kunnen van de vulkaan glijden in het zwembad om de hongerige dinosaurus te voeden met Fun Ballz. De landingsmat in het bad is zacht zodat uw kind een zachte landing maakt tijdens het glijden. Onder in het bad zit een drain zodat u het bad makkelijk leeg kan laten lopen.