Het voordeel van een hoge lounge diningset

Het voordeel van een hoge lounge dining set

Tegenwoordig wordt er enorm veel aangeboden van tuinsets tot lounge sets en ook is er de lounge dining set. Maar wat is nou echt het voordeel eigenlijk van een lounge dining set? Dat wordt hieronder uitgelegd.

Lounge dining set
Een lounge dining set is een hele normale loungeset, alleen staat deze hoger. Hij staat hoger zodat het bedoelt is om er makkelijk aan te kunnen eten. Daarom zit dit ook een stuk comfortabeler tijdens het eten, het bord kan makkelijk op de tafel gezet worden.

Comfort
Het voordeel van een lounge dining set is dat de schouders ondersteund worden door de hoge rugleuning. Doordat het ondersteund wordt, heb je een  rechte houding wanneer je naar achter leunt. Dit zit comfortabeler tijdens het eten dan in een normale loungeset. Door de hogere tafel bij een lounge dining set maakt het geschikt om er aan te kunnen dineren. Door deze mogelijkheden kun je relaxen en dineren tegelijkertijd, ideaal toch?!

De voordelen
Een lounge dining set is niet alleen ideaal om te dineren maar ook voor meerdere activiteiten handig.  Zo kan een lounge dining set perfect zijn om heerlijk buiten te kunnen werken op de laptop in het zonnetje, dat is nou eens echt fijn werken. Makkelijk met kinderen aan de hoge tafel een leuk spelletje spelen en je vrienden kunnen gezellig langs komen om te borrelen. Komen er veel vrienden langs? Dat is geen enkel probleem want de meeste lounge dining sets zijn te verlengen met een hoek element. En er zijn ook altijd losse stoelen verkrijgbaar. Zo kun je gemakkelijk de lounge dining set uitbreiden. Dat is nou eens handig!

Combinaties
Super leuk zo’n gezellige lounge dining set, maar het kan altijd gezelliger! Een lounge dining set is natuurlijk altijd leuk en sfeervol aan te kleden met extra tuinmeubelen of leuke accessoires. Zo kan je er toch nog wat meer sfeer in brengen en dit kan allemaal in je eigen stijl van tuin. Denk bijvoorbeeld aan een leuk buitenkleed voor onder je set. Dit is niet alleen mooi maar voelt ook nog eens lekker aan. Wil je toch graag buiten zitten in je set maar wel uit de zon? Neem er dan een parasol bij, een zweefparsol is handig te draaien, deze parasol gaat namelijk 360 graden rond en kan dus met de zon makkelijk mee worden gedraaid. Om meer gezelligheid erin te brengen is het leuk om een paar losse kussens er in toe te voegen. Dit kunnen verschillende kussens zijn. Denk bijvoorbeeld aan zachte kussens of kussens met een printje. Zo krijg je ook meer een zomers gevoel.