Tuinmeubelen

Wat is een lounge dining set?

Een lounge dining set is een soort loungeset, maar dan wat hoger. Het bestaat meestal uit een hoek loungebank, op zithoogte van een gewone stoel. De hoogte van de tafel en de zithoogte van de bank zijn hoger dan een reguliere loungeset  en is te vergelijken met de hoogte van een diningset, oftewel een reguliere tuinset. Met lounge dining sla je twee vliegen in een klap. Lounge dining is zowel ontspannen als samen eten. Zoals het woord lounge dining al zegt, zijn de beste elementen uit de loungesets en diningsets gehaald. Een lounge dining set biedt het comfort van een loungeset en het gemak van een diningset. Lees meer over lounge dining sets.

loungediningset


Loungen in de tuin met een loungeset

Wie wil er nou niet heerlijk kunnen genieten in eigen tuin van een lekkere relaxte plek om bijvoorbeeld een boek te lezen, een lekker drankje doen met vrienden of gewoon even een dutje te doen.  Een lekkere plek kun je uitstekend creëren door een loungeset aan te schaffen. Loungesets zijn er in diverse kleurstellingen, afmetingen, samenstellingen, etc. Lees meer over loungesets.


Verstelbare tuinstoelen

Lekker achterover leunen in de tuin, wie houdt daar nou niet van? We hebben niet allemaal ruimte een grote loungeset, maar een tuinsetje om buiten te eten staat er meestal wel. De praktische verstelbare tuinstoelen zijn dan ook niet meer weg te denken. Hieronder vind je een beschrijving over de soorten verstelbare tuinstoelen en tips hoe je deze het best kunt onderhouden. Lees meer over verstelbare tuinstoelen.


Tuintafels

Samen genieten van buiten eten of lekker loungen in de zon met een drankje? Een tuintafel is tegenwoordig niet meer weg te denken. Hieronder vind je een korte uitleg over tuintafels en de soorten die te verkrijgen zijn. Ook kun je lezen hoe je een tuintafel het beste kunt schoonmaken en onderhouden. Lees meer over tuintafels.


Partytenten

Partytent 800Heb je een feestje? Of wil je lekker in de schaduw zitten? Een partytent is hier natuurlijk erg geschikt voor. Partytenten zijn bedoeld als zonwering en in de meeste gevallen vrij eenvoudig op te zetten. Zo creëer je een lekker schaduwplekje in de tuin. Hieronder vind je een paar tips bij de aanschaf van een partytent en het onderhoud. Lees meer over partytenten.