Partytenten

Heb je een feestje? Of wil je lekker in de schaduw zitten? Een partytent is hier natuurlijk erg geschikt voor. Partytenten zijn bedoeld als zonwering en in de meeste gevallen vrij eenvoudig op te zetten. Zo creëer je een lekker schaduwplekje in de tuin. Hieronder vind je een paar tips bij de aanschaf van een partytent en het onderhoud.

Waar moet je aan denken bij de aanschaf van een partytent?

Partytenten 300Er zijn ontzettend veel soorten en maten te verkrijgen dus kijk allereerst goed naar de kwaliteit en prijs van een partytent. Het is daarbij uiteraard belangrijk of je een partytent koopt voor een aantal jaren of slechts voor het buurtfeest van volgend weekend. Een goedkope partytent van twintig euro zal dan ook meestal geen bijzonder lange levensduur hebben.

Koop je een partytent met een langere levensduur? Dan zal je zien dat deze partytenten niet alleen betere doeken maar ook een steviger frame hebben. Vaak zijn er voor deze partytenten nog losse doeken en zijwanden verkrijgbaar mochten deze kapot gaan door het gebruik.

Verder is de afmeting van de partytent natuurlijk ook belangrijk. Grote partytenten van een meter of 8 voor een mooi feest, of juist een wat kleinere partytent die je ook als promotiestand kan gebruiken.

Partytenten onderhouden

Het onderhoud van een partytent is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van het frame en het doek van de partytent. De meeste partytenten kunnen een buitje hebben, maar partytenten zijn bedoeld als zonwering. Laat een partytent dan ook niet altijd buiten staan en laat het doek drogen na een regenbui. Heb je vuil of vlekken in het doek zitten? Deze zijn vaak al weg te halen met een sopje. Daarnaast zijn er ook diverse schoonmaak- en impregneermiddelen te verkrijgen om vuil of vlekken te verwijderen en de levensduur van de partytent te verlengen.

Partytent 1024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.