Verstelbare tuinstoelen

Lekker achterover leunen in de tuin, wie houdt daar nou niet van? We hebben niet allemaal ruimte een grote loungeset, maar een tuinsetje om buiten te eten staat er meestal wel. De praktische verstelbare tuinstoelen zijn dan ook niet meer weg te denken. Hieronder vind je een beschrijving over de soorten verstelbare tuinstoelen en tips hoe je deze het best kunt onderhouden.

Welke verstelbare tuinstoel past bij jou?

Verstelbare tuinstoelen 300De meeste verstelbare tuinstoelen zijn gemaakt van hout of aluminium en zijn bedoeld voor een tuinset om aan te eten. Deze tuinstoelen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen en het is dan ook belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt voor je besluit welke je gaat kopen. Kijk allereerst wat voor soort tuinset je wilt gaan kopen.

De meeste verstelbare tuinstoelen hebben een aluminium frame en zijn bespannen met een all weather stof textilene. Heel praktisch, want deze verstelbare stoelen kun je zonder problemen buiten laten staan. Daarnaast zijn er nog mooie dining stoelen te verkrijgen, te zien op de afbeelding hiernaast.

En als toppunt van luxe zijn er diverse verstelbare lounge dining stoelen te koop. De combinatie het comfortabele loungen en praktische dining zijn hier samen gebracht en biedt extra comfort. De verstelbare lounge dining stoelen zijn vaak gemaakt van een aluminium frame met kunststof vlechtwerkdraad eromheen gevlochten. Deze stoelen zijn met een gasveer eenvoudig en soepel verstelbaar. Op de afbeelding boven en onderaan deze pagina is een voorbeeld te zien van een set met verstelbare lounge dining tuinstoelen.

Het onderhoud van verstelbare tuinstoelen

Het onderhoud van verstelbare tuinstoelen hangt uiteraard af van het materiaal van de tuinstoel. Hout, wicker kunststof en aluminium in combinatie met textilene kennen allemaal hun eigen manier van onderhoud. Er zijn diverse onderhoudsproducten hiervoor te verkrijgen. Daarnaast is het bij houten tuinstoelen ook verstandig om deze eens in de paar jaar te beitsen. Bij de kunststof vlechtwerkdraad is het verstandig om speciale onderhoudsproducten te gebruiken om de kleur goed te houden en de levensduur te verlengen. Gebruik dan ook geen hogedrukspuit op dit materiaal, dit beschadigd namelijk het vlechtwerkdraad van de verstelbare tuinstoelen.

Verstelbare tuinstoelen 1024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.