Ultiem relaxen: Lounge relax stoelen

Ben je op zoek naar luxe Lounge relax stoelen? Kijk dan eens naar de Santa Rosa Lounge relax stoelen van Garden Impressions. Met de lounge relax fauteuils Santa Rosa stoelen ben je verzekerd van een uitstekend zit- en ligcomfort. Deze prachtige fauteuils zijn het nieuwste op het gebied van loungen en zijn geschikt voor een lekker kopje koffie in de ochtend zon, een middag relaxen in de zon of genieten van een zwoele zomeravond. De rugleuning van deze stoelen is door middel van een kwalitatief hoogwaardige gasveer, zeer soepel te verstellen. In combinatie met de dikke, comfortabele kussens zorgt dit voor veel relaxplezier.

Topkwaliteit Lounge Relax stoelen voor in de tuin

Zoek je topkwaliteit? Met deze set Santa Rosa relax stoelen van kwaliteitsmerk Garden Impressions kan je samen urenlang genieten in de tuin. Deze prachtige lounge relax stoelen zijn absolute toppers op het gebied van zitcomfort, uit deze stoelen wil je werkelijk niet meer opstaan. De twee lounge stoelen met voetenbank kunnen bijvoorbeeld worden aangevuld met een handige bijzettafel met glasplaat. Alles van Garden Impressions Outdoor, hét kwaliteitsmerk voor tuinmeubelen.

Garden Impressions luxe lounge stoelen

Hoe zijn deze stoelen gemaakt? Deze Santa Rosa tuinstoelen beschikken over onderhoudsvrij aluminium binnenframe met daaromheen hand gevlochten 5mm half rond kunststof wicker vlechtwerkdraad. Deze lounge stoelen worden geleverd met bijpassende voetenbank en een handige bijzettafel met glasplaat. Deze tuinmeubelen worden compleet gemonteerd geleverd en zijn te verkrijgen bij Tuinmeubelland.nl. Hét adres voor al je lounge tuinmeubelen online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.