Heerlijk nazomeren in eigen tuin.

Nu de zomer weer voorbij is begint het heerlijke nazomeren. Doordat het klimaat verandert zijn er steeds vaker warme dagen in september en oktober. Wat is er dan fijner om na een lange werkdag heerlijk in je eigen tuin te dineren of een wijntje te drinken.  Helaas gaat de temperatuur ’s avonds wel verder omlaag en dan ga je naar binnen of pak je een warme jas van binnen. Hier zijn ook prima alternatieven voor te verzinnen.

Kaarsen en accessoires

Hoe blijf je dan lekker warm? Je kunt denken aan warm getinte sierkussens, die tevens ook zorgen dat je je eigen lichaamswarmte vast houdt. Leuke fel gekleurde fleecedekentjes zijn ook een prima alternatief of heb je wel eens gedacht aan een mooie schaal met allerlei kaarsen erop? Deze accessoires zijn in bijna elke tuincentra te koop en zijn een leuke sfeervolle manier om meer warmte te creëren voor een heerlijke nazomeravond. Wil je echt meer warmte dan kun je aan het volgende denken.

Sfeerhaarden

Wat een leuk alternatief kan zijn is een vuurtafel of vuurhaard. Dit valt super leuk te combineren met een loungeset. De warmte die van het vuur afkomt geeft u een heerlijk warm gevoel en een gezellige sfeer. Natuurlijk is het ook leuk om met visite marshmallows of hapjes te roosteren boven het vuur.

Heaters

Wat een ander praktisch alternatief is, sfeervolle terrasheater de ideale oplossing om warmte te creëren en eenvoudig aan te doen. Het mooie is dat ze er in allerlei verschillende designs en maten zijn. Je kunt ze ophangen aan jouw muur of houten overkapping. Er zijn ook staande varianten die op ieder gewenste plaats neergezet kunnen worden. Terrasheaters zijn er in verschillende variante, op gas, halogeen of elektriciteit, bedenk wel wat het beste bij jou past met oog op de veiligheid en ruimte.

 

Laat de nazomer maar komen dan kunnen we gaan genieten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.