Stoere industriële lampen

Als je zoekt naar verlichting voor in het huis is er een herkenbare trend in de markt, industriële lampen! De populariteit van de industriële lampen is te danken aan de stoere en ruige look die de lampen als uitstraling hebben. Je hebt prachtige industriële hanglampen die perfect passen boven de eettafel bijvoorbeeld. Ook zijn er mooie industriële vloerlampen die een unieke uitstraling geven in de woonkamer. Deze lampen hebben een stoer karakter en dat geeft de lamp een speciaal gevoel.

De inspiratie van deze lampen is opgedaan uit de verlichting in fabrieken. Ze hebben een ruig en stoer uiterlijk, ze vallen direct op in jouw interieur. Industriële lampen hebben vaak een grote kap die het licht een bepaalde richting uitstuurt.

De lampen zijn heel mooi te combineren in moderne kamers maar ook in vintage kamers. Bij deze interieurstijlen past het vaak het beste maar uiteraard valt de lamp in de juiste setting veel meer te combineren. Hoe je het ook plaatst, deze lampen gaan mooi opvallen in de desbetreffende kamer. De lamp past eigenlijk dus wel bij elke stijl. Dit is vooral te danken aan het mooie, eenvoudige design en de stoere materialen, zoals zink en koper.

Hoe ga je de mooie, stoere en robuuste lampen plaatsen in jouw interieur? Je kan drie prachtige industriële lampen naast elkaar plaatsen boven de eettafel. Of je plaatst een mooie stoere vloerlamp in de werkkamer of woonkamer, een echte eyecatcher als je binnenkomt. Eigenlijk vallen de lampen wel in elke kamer te plaatsen, het is meer een kwestie van durven. Je zal zien dat de lamp echt karakter brengt in de kamer, de verschillende designs geven ook veel ruimte aan smaak.

Dus als je nou voor een vloerlamp, hanglamp, tafellamp of bureaulamp kiest, het robuuste en stoere design zal een uniek en verfijnd gevoel geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.