Rolgordijnen op maat

Op maat gemaakte rolgordijnen zijn de beste en mooiste oplossing voor het tegen houden van licht. Ze worden op de millimeter nauwkeurig thuis geleverd en passen dus altijd precies. Bij rolgordijnenexpert.nl verkoopt men online rolgordijnen van het Hollandse merk Verano: top kwaliteit voor een extreem lage prijs!

Verschillende transparanties
Wanneer je bij Rolgordijnenexpert.nl een op maat gemaakte rolgordijn koopt, kies je bijvoorbeeld uit verschillende soorten transparanties, zoals: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Alle gradaties hebben natuurlijk de functie om de scherpte van de zon te verminderen of om juist zon tegen te houden, maar verder hebben ze ook nog een aantal andere eigenschappen.

Transparant rolgordijn
Een transparant rolgordijn geeft erg veel sfeer in huis en haalt de scherpte uit de zon. Wil je iets meer privacy in huis? Dan is dit niet de beste optie, omdat je wel door het gordijn heen kunt kijken.

Lichtdoorlatend rolgordijn
Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn erg praktisch in een huiskamer of op een kantoor. Met dit rolgordijn creëer je veel privacy in de ruimte terwijl de stof toch op een sfeervolle manier licht door laat.

Verduisterend rolgordijn
Een verduisterend rolgordijn is erg geschikt voor gebruik in een slaapkamer. Met deze rolgordijnen maak je de ruimte echt donker en heb je volledige privacy. Door de vele kleuren en patronen is er voor elk interieur de perfecte stof.

Budget en elektrische rolgordijnen
Wil je liever een wat goedkoper rolgordijn hebben, maar nog steeds van degelijke kwaliteit? Geen probleem! Er zijn ook budget rolgordijnen in het assortiment. Deze rolgordijnen kosten minder, maar hebben nog steeds een luxe uitstraling. Ze zijn net zoals de luxe lijn volledig op maat gemaakt, op de millimeter nauwkeurig samen te stellen.
Een elektrisch rolgordijn staat voor fantastisch gemak, bedieningscomfort en is daarom erg geliefd onder de gebruikers. De motor van het elektrische rolgordijn is verwerkt in de buis van het gordijn en lijkt dus erg veel op een normaal rolgordijn!

Bij http://www.rolgordijnenexpert.nl/ zit je dus goed voor een op maat gemaakt rolgordijn van fantastische kwaliteit. Men vertrouwd zeer op de kwaliteit van de producten en daarom krijgt u standaard bij een bestelling garantie van 2 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.