Ontdek de mogelijkheden van een napoleon grill

Het is weer heerlijk weer en het zonnetje schijnt. U haalt de tuinmeubels naar buiten, zodat u buiten heerlijk van uw terras en tuin kunt genieten. U ziet het al helemaal voor u: met familie en vrienden op een prachtige zomeravond buiten eten klaarmaken onder het genot van een verkoelend biertje of een heerlijk glas wijn. Maar bij het genieten in uw tuin en onder het genot van eten en drinken is het wel toepasselijk om een goede barbecue te hebben. De Napoleon Grill is een geschikte barbecue die voldoet aan uw wensen.

Wat is een Napoleon Grill?

Napoleon Grills begon ooit als een fabriek voor kachels en is in een rap tempo uitgegroeid tot de nummer twee in de wereld op het gebied van barbecues. De Grills van Napoleon zijn heel erg stijlvolle barbecues van Noord-Amerikaanse origine. De Napoleon Grills onderscheiden zich direct van de concurrenten door het prachtige design en het gebruik van hoogwaardig RVS waardoor de barbecues naast hun geweldige prestaties ook een prachtige uitstraling geven. De barbecues van Napoleon zijn de nummer 1 op het gebied van buitenkeukens en gasbarbecues. Met de barbecues van heeft u niet langer last van de rommel die de kooltjes veroorzaken tevens heeft u ook geen last meer van de onaangename geuren die reguliere barbecues wel hebben. De barbecues van Napoleon worden geproduceerd met roestvrijstaal en daardoor zijn de barbecues ook duurzaam, tevens geven de barbecues uw terras en tuin een luxere uitstraling. Deze buitenkeukens zijn een absolute aanrader als u op zoek bent naar een hoogwaardige barbecue met het beste resultaat.

Welke soorten modules zijn er van de Napoleon, doordat de buitenkeukens van Napoleon vele mogelijkheden bieden. Zijn er verschillende modules die u samen kunt stellen er is heel veel keuze om tot deze samenstelling te komen. Van bijvoorbeeld een barbecue uit de Pro 825 serie die heel veel mogelijkheden biedt of de LE3 serie dat uiterst geschikt is als instapmodel. De pro 825 serie is heel erg uitgebreid en bestaat onder andere uit een tweekoppig kooksysteem met premium zijbladen en infrarood branders, er is ook een aparte lade voor de houtsnippers. Hieronder zullen er een aantal voorbeelden van de barbecues volgen.

  • Gasbarbecue
  • Houtskoolgrill
  • Draagbare barbecue
  • Kogelbarbecue

De Napoleon Barbecue heeft natuurlijk veel voordelen, bijvoorbeeld door het feit dat het gasbarbecues zijn verhitten de barbecues zichzelf binnen tien tot vijftien minute, dit heeft natuurlijk een positief effect omdat u snel kunt beginnen met het grillen van uw vlees. De temperatuur van de barbecue is ook makkelijk onder controle te houden omdat de temperaturen heel constant zijn, terwijl de hitte van de barbecue ook heel snel verlaagd en verhoogd kunnen worden. Als u de kap van de barbecue dicht doet, dan gaart het vlees sneller dan als u het niet doet. Als u ervoor kiest om een stukje vis langzaam te laten garen dan kunt u de kap openhouden om het ultieme resultaat te krijgen. U kunt de Napoleon Grill online aanschaffen in de Napoleon grill online shop.

BBQ kopen? Lees hier meer: http://www.barbecue-exclusief.nl/webshop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.