Maak je tuin klaar voor het mooie weer

Afgelopen week was het weer heerlijk weer, en met de zomer in aantocht is het erg fijn om je tuin alvast klaar te hebben voor de zomer. Nu heb je al kans op mooi weer waarin je lekker in de tuin kunt zitten, maar zeker in de zomer kan je heerlijk van de zon genieten in je mooi ingerichte tuin. Nu is ook het perfecte moment om nieuw tuinmeubilair uit te zoeken.

Loungeset

De laatste jaren is het erg hip om te gaan loungen. En daar hoort natuurlijk ook een loungeset bij voor in de tuin, toch? Maar een loungeset neemt erg veel ruimte in beslag, door de grootte van de meubels is het in een aantal situaties erg lastig om een geschikte plaats in de tuin te vinden voor de set. Bijvoorbeeld als je een kleine tuin of terras hebt, dan heb je haast geen ruimte meer om bijvoorbeeld een mooie plant neer te zetten, of is er geen open stuk meer over waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Losse tafels en stoelen in de tuin

Daarom kunnen loungesets in een kleine tuin meer ongemak veroorzaken dan dat ze voor ontspanning zorgen. In dat geval geven wij de voorkeur aan een prachtige tuintafel en een set leuke en mooie tuinstoelen. Je houdt meer ruimte over, het is leuker en ook veel handiger. In onze webshop is een groot aanbod aan tuin- en terrasstoelen te vinden, alsmede tuintafels. Het aanbod is erg groot, van standaard tuinstoelen tot echte designstoelen die jouw tuin een karakteristieke uitstraling geven.

Tuinstoelen in veel kleuren en designs

Om creatief met je tuin om te springen, zijn losse tuinstoelen echt ideaal. Je kan ze neerzetten op diverse plaatsen, en ze zijn vaak makkelijk op te ruimen als je de stoelen even niet meer nodig hebt. In onze webshop hebben wij verschillende modellen en designs tuinstoelen, waarbij elk model in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Zo kan je kiezen voor diepe, felle kleuren of lichtere pasteltinten. Maar ook de strakkere kleuren wit, zwart en grijs komen veel terug in onze collectie tuinstoelen.

Populairste designstoelen voor tuin en terras

Wil jij ook een unieke tuinset in de tuin hebben, in plaats van die standaard plastic klapstoelen en gammele plastic tafel? Wij hebben voor jou een aantal schitterende designstoelen uitgezocht die het prima zouden doen in jouw tuin!

Xavier

De Xavier is een strakke stoel met armleuning. De kunststof zitting en rug is mooi gevormd en zorgt voor prima zitcomfort. Deze designstoel is vooral geschikt voor een Italiaans ogende tuin.

Tiffany

Tiffany is een echte eetkamerstoel, die ook in jouw tuin of op het terras een ware eyecatcher is. De stoel is iets traditioneler als de Xavier en leverbaar in schitterende kleuren, zoals wit, groen, lichtblauw, bruin, zwart, donkergrijs en oranje.

Glox

De Glox is een designstoel met een herkenbaar en karakteristieke uitstraling. Het is eerder een kleine fauteuil dan een plastic tuinstoel. Deze comfortabele designstoel staat schitterend in de tuin of op het terras, maar ook in jouw woonkamer of keuken zal hij zeker tot zijn recht komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.