Interieurtrend: hippe cactus

Terug van weggeweest: de cactus! Nu hoor ik u denken; de cactus? Jawel, tegenwoordig een ware musthave voor uw interieur. Deze kamerplant werd vroeger nog wel is weggeschreven als oubollig, maar tegenwoordig is deze stekelige schoonheid weer helemaal hip. De cactus, afkomstig uit Afrika en midden-en zuid Amerika, is dan ook werkelijk voor ieder interieur geschikt. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten, vormen en zélfs kleuren. Heeft u de cactus al toegevoegd aan uw interieur?

Interieurtrend: geschikt voor elk interieur

Om ervoor te zorgen dat de cactus goed bij uw interieur past, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de juiste pot. Op die manier kunt u deze hippe plant altijd aanpassen naar uw eigen stijl. De cactus is goed te combineren met allerlei kleuren. U kunt eindeloos combineren door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen. Maar ook de cactus zelf kan een stukje kleur aanbrengen binnen uw interieur; deze stekelige plant is zelfs verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten frisse  kleuren.

Mocht u de cactus zelf net wat te heftig vinden dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Er zijn zelfs kaarsen, vazen en lampen beschikbaar in de vorm van een cactus. Mogelijkheden zat dus, om deze interieurtrend toe te voegen aan uw inrichting en te verwerken binnen uw eigen stijl.

Interieurtrend: praktisch

Een bijkomend voordeel van deze prikkelbare aankleding is dat hij niet veel verzorging nodig heeft. Sterker nog, als u hem teveel water geeft gaat hij dood. Het enige waar u even aan moet denken; de cactus moet bij kamertemperatuur gehouden worden, veel licht krijgen en heeft eens in de maand water nodig. U kunt zo op vakantie gaan; als u terugkomt staat de cactus er nog net zo bij. Ideaal dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.