Innovatief barbecueën met de LotusGrill

Zoek je het allernieuwste op het gebied van barbecueën? Lees dan snel verder over de lotusgrill barbecue. Een unieke, nieuwe innovatieve manier van buiten koken op de barbecue!


Rookvrij barbecueën? Kan dat?

Jazeker, want er is nu een nieuw systeem barbecue op de markt met een zeer bijzondere luchtverwerking, waarbij de lucht zeer effectief circuleert in het systeem. Want barbecueën is natuurlijk heerlijk. De rook die daarbij vrij komt is allesbehalve gezond. En bovendien duurt het vaak erg lang voordat een traditionele houtskool barbecue goed is opgewarmd.

Het unieke voordeel van een LotusGrill barbecue

Een LotusGrill houtskool barbecue is voorzien van een uniek barbecue systeem, welke zorgt voor een hele  efficiënte verwarming van de kolen. De LotusGrill is voorzien van een binnen- en buitenschaal. De houtskool wordt dan in de binnenste schaal geplaatst. Door de kolen aan te steken ontstaat er een zeer effectieve luchtcirculatie en verwarming. De houtskolen komen nog eens extra snel op temperatuur door het gebruik van brandpasta. En door het bijzonder efficiënte ontwerp komt het vet van het vlees niet op de kolen terecht komen, waardoor je geen last hebt van rookvorming of steekvlammen. Oftewel ideaal voor het gebruik in je gezin en buiten op het balkon! Laat de zomer maar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.