Fantastisch fotobehang

Bent u al een poosje op zoek naar een nieuwe sfeer in huis, maar komt u er niet uit? Misschien heeft u dit nog niet gezien: fotobehang. Fotobehang is de ideale manier om uw interieur een originele, eigen twist te geven. Het behang is verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten prints. Denk aan natuur –en stedenfoto’s, foto’s van voorwerpen en foto’s van mensen. Ook is het mogelijk om uw muren te behangen met een eigen foto.

Interieurtrend: fotobehang

Fotobehang is een onderdeel van trendy muurmode. Ideaal voor de creatieveling onder ons;  u kunt uw fantasie volledig laten gaan. Het standaard behangetje is allang niet meer van deze tijd. Je muur behangen biedt tegenwoordig tal van mogelijkheden en houdt zeker niet op bij een suf printje. Er zijn tal van mogelijkheden. Zo kunt u het kant en klaar in winkels kopen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld de skyline van New York op uw muur behangen. Ook is het mogelijk om een eigen foto te kiezen, denk bijvoorbeeldTekst 4 afb 1b aan een mooie familiefoto.

Het aanbrengen van dit behang kan iedereen zelf doen. Echter is het wel een secuur werkje. Om het resultaat zo strak mogelijk te krijgen, dienen de stroken perfect op elkaar aan te sluiten. Bij aflevering zijn stroken vaak genummerd, dit zorgt er voor dat u altijd in de goede volgorde plakt.

Soorten fotobehang

Heel leuk natuurlijk, zo’n mooi plaatje op de wand. Maar wat kost nou zoiets? Gemiddeld betaalt u 25 euro per vierkante meter. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte papier. Let daarom bij prijsvergelijkingen goed op het materiaal.

Het standaard fotobehang is, net als gewoon behangpapier, niet bestand tegen vocht. Echter kan fotobehang ook geleverd worden op vliesfotobehang; dit is beter bestand tegen vocht. Hierdoor is het dus ook mogelijk om een eigen print te laten plaatsen in de keuken of badkamer. Helemaal waterbestendig is ook dit behang niet. Direct contact met vocht wordt daarom ook afgeraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.