De top 3 mooiste zweefparasols!Komende week wordt het weer heerlijk weer. De zon gaat eindelijk schijnen en het is tijd om in de tuin of op het terras te zitten en te relaxen. Let daarbij goed op de zon, want deze is nog krachtig. Graag praten we je bij over de mooiste zweefparasols om de beste bescherming tegen de zon te realiseren. Lees snel verder!

Wat is een zweefparasol?

Een zweefparasol is een parasol waarbij de standaard niet in het midden zit, maar aan de zijkant staat. Hierdoor staat de standaard nooit in de weg en heeft de parasol een zeer stijlvolle uitstraling. Voor de meeste mensen geeft echter de multifunctionele toepassing de doorslag. Een zweefparasol is namelijk veel handiger in gebruik: niet alleen staat de standaard aan de zijkant, maar in veel gevallen is de zweefparasol eenvoudiger verstelbaar. En veel mensen vinden een zweefparasol een stijlvoller design hebben dan een standaard parasol.

Top 3 zweefparasols

Garden Impressions Hawaii zweefparasolhawaii
Multifunctioneel: kan 360 graden rond draaien, is horizontaal en verticaal verstelbaar en kantelbaar. Prachtig strak design en fantastisch: voor zo’n kwalitatief hoogwaardige zweefparasol zeer betaalbaar.

 

 

 

2. Garden Impressions Athene zweefparasolathene

Prijstopper: een lichte zweefparasol met glasfiber baleinen. Zeer gunstig geprijsd en tevens zeer sterk, met eenvoudige kruisvoet, zodat deze overal met tegels verzwaard kan worden en geplaatst kan worden.

 

 

 
3. Garden Impressions Bahama zweefparasolbahama
Eenvoudige bediening, glasfiber baleinen en frisse kleuren, dat is waar deze parasol voor staat. Vrolijkt de tuin op en zorgt uiteraard voor een goede bescherming.

 

 

 

 

 

Al deze parasols zijn te koop bij Tuinmeubelland.nl.

Bekijk alle Tuinmeubelland zweefparasols

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.