De nieuwste schaduwdoeken

Met de eerste tropische dagen voor de deur is het goed om eens te denken aan bescherming tegen de zon. Dat kan bijvoorbeeld met een parasol, maar denk ook eens aan een stijlvol schaduwdoek. Lees hier snel alles over de nieuwste schaduwdoeken van dit moment!

Stijlvolle schaduwdoeken

Schaduwdoeken vormen een zeer stijlvolle semi permanente schaduwoplossing voor in de tuin. Dit is vooral geschikt wanneer je een wat groter oppervlak hebt waar je bescherming tegen de zon wilt realiseren. Ze zijn eenvoudig te plaatsen, makkelijk schoon te maken en bestand tegen weer en wind. Maar bovenal geven schaduwdoeken je tuin heel snel een echte relaxte lounge uitstraling, zonder dat je hiervoor veel geld besteedt. Want grote, waterproof schaduwdoeken vanaf bijvoorbeeld het kwaliteitsmerk Nesling van 3,5 meter lengte zijn al te verkrijgen vanaf 65 euro. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten!

Zonnezeilen in verschillende vormen, kleuren en maten

Schaduwdoeken zijn te verkrijgen in vele verschillende vormen, kleuren en maten. Meest bekende is de driehoeksvorm zonnezeil, die vaak ook met twee stuks tegelijk in dezelfde kleur wordt aangeschaft. Populair zijn de neutrale kleuren, zoals gebroken wit, zand en antraciet. Wil je liever een hippe uitstraling? Lime groen is dit jaar ook beschikbaar in de nieuwe collectie! Ook leuk om twee kleuren te combineren. Naast de driehoeksvorm doek wordt ook de vierkante variant veel verkocht. Maten variëren van ongeveer 350 cm breedte tot 500 cm breedte. Een nog groter oppervlak nodig? Maatwerk is ook mogelijk, hiervoor kun je rechtstreeks contact opnemen met leverancier Nesling.

Het bevestigen van een schaduwdoek

Het bevestigen van een schaduwdoek is vrij makkelijk. De meeste doeken zijn voorzien van stevige ringetjes aan de punten van de doeken. Hier kan je een haakje doorheen doen, en natuurlijk heb je een haakje nodig aan de plek waar je het doek wilt vastmaken. Vervolgens span je het doek netjes met een spanmoer, waardoor het een en ander strak wordt getrokken. Kortom: een ideale, goedkope en stijlvolle oplossing om heerlijk schaduw op je terras te krijgen! Meer weten?

 

Bekijk de nieuwste schaduwdoeken voor buiten

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.